Home / Nieuws van de SAO / Zomer BBQ SAO groot succes!

Zomer BBQ SAO groot succes!

Voor de meeste SAO’ers zitten de eerste oefen -en bekerwedstrijden er al weer op. Ook zijn de trainingen alweer in volle gang, toch was afgelopen zaterdag de eerste activiteit van de nieuwe ontspanningscommissie! Deze commissie, onder leiding van Marcel Meijer, besloot om ‘af te trappen’ met een zomer barbecue; een groot succes!

Waar in de voorbereidingen rekening werd gehouden met mogelijk slecht weer en binnen zitten, werd het een droge, zwoele zomeravond. De SAO-tent werd tevoorschijn gehaald, waarna het rond half 7 al gezellig druk was. Tussen de 40 en 50 mensen waren aanwezig, zowel jong als oud. Er was vlees in overschot en de gezelligheid zat er al snel goed in! Nadat Marcel Meijer de avond openende en gevolgd werd door voorzitter Tom van Vilsteren, kon de barbecue beginnen.

Nadat iedereen voldoende vlees had gegeten, had de ontspanningscommissie ook nog een aantal activiteiten georganiseerd. Zo moesten alle aanwezigen een tiental vragen beantwoorden, moesten de sjoel-kunsten getoond worden en werden zelfs de ‘dart-skills’  op de proef gesteld. Uiteindelijk bleek de vrouw van de voorzitter, Anneke van Vilsteren de beste in het gecombineerde klassement!

De SAO is er trots op dat er zo’n grote aanwezigheid was op deze avond en kijkt alweer uit naar de volgende activiteit van de ontspanningscommissie! Foto’s van deze avond zijn hier te vinden.

Facebook

Twitter