Wat doen wij als SAO?

Als scheidsrechtersvereniging willen wij de belangen van het scheidsrechterswezen op het gebied van de voetbalsport, in de ruimste zin van het woord, in Almelo en omstreken bevorderen en behartigen. Dit willen wij bereiken door:

  • De mogelijkheid bieden aan (assistent)-scheidsrechters om aan een goede lichamelijke conditie te werken. Hiervoor bieden we twee keer per week een fysieke training aan. Daarnaast kunnen we meedenken over trainingsschema’s op maat.
  • De kennis van de spelregels van het voetbalspel (en de continue verandering hierin) te verspreiden en te zorgen dat deze kennis onder de leden goed onderhouden kan worden.
  • Het aanbieden van de mogelijkheid voor voetbalclubs om “neutrale” (assistent)scheidsrechters te “huren” van de SAO voor oefenwedstrijden, toernooien of wedstrijden waar geen KNVB-official voor is aangesteld.
  • Het aanbieden van informatieavonden of trainingsavonden voor voetbalclubs om het niveau van clubscheidsrechters omhoog te brengen. Wij willen graag een goede samenwerking met de voetbalclubs in onze regio.

Heb je een concrete wens? Klik hieronder verder óf stuur een e-mail naar secretaris@saoalmelo.nl.

Back to top button