Wat doen we voor clubs

Scheidsrechtersvereniging Almelo en Omstreken is er niet allen voor knvb-scheidsrechters, maar ook zeker voor clubscheidsrechters en voetbalclubs in de regio. Wat kunnen wij als vereniging voor u betekenen?

  • Informatieavonden/Bijscholing scheidsrechters

Er veranderd elk jaar wel weer iets in de spelregels en het voetbal zit vol met ontwikkelingen. Daarnaast is het altijd goed als (assistent) scheidsrechters hun ervaringen kunnen delen en hier feedback op kunnen krijgen. De SAO organiseert in overleg voor u als club een informatieavond, waarbij alle club (assistent) scheidsrechters kunnen worden bijgepraat over de nieuwe spelregels, ontwikkelingen en geeft graag tips. Voor een dergelijke avond sturen wij graag één of meerdere ervaren scheidsrechters naar uw vereniging.

Natuurlijk kan er voor een dergelijke avond worden toegespits op een bepaalde groep (bijvoorbeeld juniorenscheidsrechter), maar ook algemene avonden zijn zeker mogelijk.

Heeft u belangstelling in een dergelijke avond of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via secretaris@saoalmelo.nl of vul het contactformulier in.

Back to top button