Home / Nieuws van de SAO / Voetbalclub Enter Vooruit ontvangt ARAG FairPlay certificering

Voetbalclub Enter Vooruit ontvangt ARAG FairPlay certificering

Op maandag 2 oktober heeft Enter Vooruit als tweede Twentse voetbalvereniging de ARAG FairPlay Certificering in ontvangst mogen nemen. De certificering werd uitgereikt door Gert-Jan Siebelink van ARAG en Betaald voetbal scheidsrechter Kevin Blom namens de KNVB.

Initiatiefnemer achter deze certificering én dragende kracht achter het structurele succes van de scheidsrechters binnen Enter Vooruit is SAO-lid Raymond Meilink. Met grote passie heeft hij de laatste jaren de begeleiding van jonge scheidsrechters opgezet en doorontwikkeld. Hier heeft hij veel tijd ingestoken, waar deze waardering een grote erkenning voor is.

Het bestuur van de SAO was ook aanwezig bij deze avond en heeft de felicitaties overgebracht aan Raymond en aan het bestuur van Enter Vooruit. Op deze avond ontving Enter Vooruit naast het certificaat nog een groot bord met “Fair Play Zone” en ontving men een grote tas vol met officiële KNVB- scheidsrechterstenues.

De SAO vindt het geweldig om te zien dat een vereniging alles rondom scheidsrechters op zo’n goed niveau heeft geregeld. In een tijd waar respect op de voetbalvelden niet altijd vanzelfsprekend is, en waarbij het steeds moeilijker wordt voor verenigingen om wedstrijden gevuld te krijgen met scheidsrechters, laat Enter Vooruit zien hoe het wél kan. We hopen dan ook dat andere verenigingen in onze regio dit als inspiratie zien en dit ook willen realiseren!

Tot slot wil het bestuur Raymond Meilink via deze weg nogmaals feliciteren met deze geweldige prestatie. We hopen van harte dat je dit werk nog lang wilt doen en dat je ook vanuit de SAO een bijdrage wil leveren om de “olievlek” van FairPlay verder te laten uitstromen over andere verenigingen.

Bekijk hier de foto’s van deze mooie avond in Enter.

Facebook

Twitter