Home / Sponsoren

Sponsoren

De SAO kan niet zonder haar sponsoren. Zij leveren een bijdragen aan deze verening. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op: secretaris@saoalmelo.nl

Wijngaard "Nijrees"

Wijngaard “Nijrees” is een wijngaard op kleine schaal. Wij bottelen voor u 4 soorten wijnen; rood (druif Pinotin), rosé (druif Regent), witzoet (druif Solaris) en wit droog (druif Johanniter).

Lees meer
Ctrl- P Printing & More

In 1978 zijn wij als offsetdrukkerij begonnen en van daaruit doorontwikkeld tot een kwaliteitsdrukkerij. Wij staan voor een persoonlijke oplossing voor elke vraag, waarbij we techniek zien als een middel en niet als doel.

Lees meer
Haarstudio Marcel Meijer

De kapsalon bestaat al vanaf 1966. Eerst een jaar in het pand van Langkamp, daarna is mijn vader verhuisd naar dit pand waar we nu dus al zitten vanaf 1967.

Lees meer
Rabobank Noord Twente

Met ruim 250 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staat Rabobank Noord Twente voor u klaar. We kennen de regio en zijn actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier, maar ook als partner bij lokale initiatieven. We zijn nauw betrokken bij de Noord Twentse samenleving. En dat maakt ons net even anders.

Lees meer
Praktijk van Iersel

Bij Van Iersel staat de klant centraal. Daarom vinden wij uw mening over ons en onze werkwijze belangrijk. We willen graag uw ervaringen (goede en minder goede), uw signalen, klachten, adviezen en tips horen. U kunt dat rechtstreeks doen: in gesprek gaan met uw fysiotherapeut, de praktijkmanager en de praktijkhouder.

Lees meer
Hollegien Assurantien

Hollegien Assurantiën vinden wij het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. De Dienstenwijzer voorziet u tenminste van alle informatie welke wij u conform de Wet behoren te verstrekken.

Lees meer
Aparthotel Delden

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in Delden, in de prachtige Hof van Twente. Golfen op de eigen golfbaan of relaxen in de sauna of hamam. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving en genieten van het coulissenlandschap dat Twente kenmerkt. Levensgenieters komen in dit hotel beslist aan hun trekken en voor wie zakelijk in Twente wil overnachten is het hotel een warme huiskamer.

Lees meer
Loohuis Heftruckservice

Loohuis Heftruckservice B.V. is een intern transportbedrijf dat al bijna 30 jaar bestaat. Loohuis houdt zich bezig met advies, verkoop, verhuur, reparaties en service van intern transportmateriaal. Dit interne transportmateriaal bestaat o.a. uit vorkheftrucks, reachtrucks, stapelaars, (electro)handpallettrucks, steekwagens enz.

Lees meer
Heracles Almelo

Op 3 mei 1903 is Heracles opgericht en behoort daarmee tot een van de oudste voetbalverenigingen in Nederland. Het is een club met een rijke historie waarin het grote hoogtes maar ook diepe dalen heeft gekend. Bekijk hier de historie van de club, bekijk mythe van de naamgever en/of verplaats je nog eens naar het oude stadion aan de Bornsestraat. Ook is er informatie over het boek ‘De Tweekleur Omhoog, 101 jaar Heracles’.

Lees meer
Tabak- & Sigarenspeciaalzaak Besselink

Wij zijn een Tabak- en Sigarenspeciaalzaak gevestigd in Almelo. In 1928 is Jan Veldhuis op deze plek begonnen met een sigarenmagazijn. Enige jaren later werd de zaak uitgebreid met een postagentschap, en werd vanaf die tijd in de volksmond ook wel ‘t Postkantoortje genoemd. Nadat Veldhuis met pensioen ging, hebben wij de zaak overgenomen, verbouwd, en het assortiment doorlopend aangepast. Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Lees meer
O&O Sports and Lifestyle

Loopt u gerust eens binnen in onze sportzaak aan het westeinde 190 te Vriezenveen en laat u verrassen door
ons zeer ruime assortiment. Onze deskundige medewerkers helpen u graag persoonlijk met oprechte interesse.

Lees meer
Autobedrijf Kamp

Autobedrijf Kamp vierde in 2013 haar 55-jarig jubileum. In de loop van de tijd is ons familiebedrijf gegroeid tot een middelgroot autobedrijf dat alle diensten op het gebeid van autorijden levert. Zo zijn wij officieel distributeur en reparateur van het merk Opel en hebben altijd ongeveer 100 jong gebruikte auto’s van diverse merken op voorraad. Daarnaast bieden wij onze klanten maatoplossingen wat betreft leasing, financiering, onderhoud, reparatie, verzekeringen, schadeherstel, schadeafwikkeling, vervangend vervoer en onderdelenservice.

Lees meer
Aermast Almelo

Aermast is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van vlaggenmasten, frames, spanframes, huurmasten en aanverwante artikelen. Met een ervaring van 15 jaar op de wederverkopers markt kunnen wij zeggen dat wij de juiste partner zijn op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten.

Lees meer
Van Kooten BV

Wij houden ons al sinds 1920 bezig met het dak-, en installatievak in de breedste zin. Van ontwerp, aanleg tot en met het beheren van uw dak en installaties. Inhoudelijk gaat het van een installatieonderdeel tot grote utilitaire installatie`s. Deze werkzaamheden bieden wij aan van particulier tot bedrijf of instelling.
Hoe wij dit doen kunt u zien op deze site.

Naast ons dak- en installatiebedrijf en onze beveiligingsafdeling hebben wij ook nog een dhz-center voor advies en levering van alle dak- en installatiematerialen.

Lees meer

 

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die onze visie ondersteunen. Indien u interesse heeft: secretaris@saoalmelo.nl