Home / Nieuws van de SAO / Spanning stijgt in SAO-spelregelquiz

Spanning stijgt in SAO-spelregelquiz

Waar de spanning op de velden met de week blijft stijgen, doet de SAO-spelregelquiz hier zeker niet voor onder. Met de ronde van februari achter ons kan het nog alle kanten op en zullen de deelnemers de laatste twee rondes maximaal moeten blijven scoren om kans te maken om dit seizoen het klassement te winnen.

Afgelopen periode zijn er wat “hick-ups” geweest met de website, waardoor de antwoorden van januari nog niet online stonden en ook de antwoorden van Ronde 6 moeilijker te vinden waren. Excuus hiervoor!

Daarnaast is er in de stand nog een wijziging doorgebracht, doordat er met terugwerkende kracht bleek dat een vraag uit een eerdere ronde toch nog een andere antwoordmogelijkheid had. Hierbij heeft iedereen die dit antwoord had gegeven er een punt bijgekregen.

Ronde 6: Februari

Tijdens ronde 6 werd er zeer goed gescoord door de deelnemers. Maar liefst 13 deelnemers behaalden de maximale score van 5 punten, daarmee verandert er in de top van het klassement vrij weinig. Van de top 10 maakte alleen Marcel Besselink 1 foutje, de rest scoorden allemaal de maximale score.

Klassement na Ronde 6

Met nog twee rondes te gaan blijft de spanning bovenin om te snijden. Colin Prooi gaat nog aan de leiding, maar wordt kort gevolgd door Raymond Meilink (op 1 punt) en een drietal andere achtervolgers (op 2 punten).

1. Colin Prooi (44 punten)

2. Raymond Meilink (43 punten)

3. Jan Holtvluwer, Wim Veldhuizen, Co Cardol (42 punten)

6. Marcel Besselink (40 punten)

7. Wim Arends (39 punten)

8. Ton Kortenhorst (37 punten)

9. Gerrit Huistede (38 punten)

Facebook

Twitter