Home / Nieuws van de SAO / SAO’ers actief tijdens toernooien in juni!

SAO’ers actief tijdens toernooien in juni!

Ondanks dat het seizoen inmiddels al een tijd achter ons ligt, zijn er op veel plekken nog toernooien geweest in de maand juni. Onderstaand verslag is geschreven door SAO’er Jarno Boers.

Nacompetitie voorbij of nog volop bezig. Toch zijn de eerste toernooien weer georganiseerd met goede teams. Daarnaast moeten deze wedstrijden ook  geleid worden door goede scheidsrechters. Bij de volgende toernooien was ik één van de vele scheidsrechters Beltona-dag bij Sparta in Enschede, het V vd V Ronald ten Brinke-tournooi en 4×4 toernooi Daarle.

Beltona-dag 4-6-2016:
Tijdens de beltona-dag zijn er van verschillende scheidsrechtersverenigingen trio’s aangesteld om deze dag aan te treden. De SAO kwam met Semih Kiremit, Frits te Nijenhuis en Jarno Boers. Dit is een zeer geslaagde dag met mooi weer. We hebben alle drie onze wedstrijden mogen fluiten met plezier en bravoure. Waarbij de organisatie ons beloonde met het pronkstuk om de finale te mogen leiden als trio. Door de onderlinge perfecte samenwerking heeft Semih deze finale in zeer goede banen geleid. Hieronder een paar impressiefoto’s van Beltona-dag:

13

2

Het V vd V Ronald ten brinke-Tournooi 11-6-2016:

Dit is een toernooi bij Wilhelminaschool. Hier doen vooral seniorenteams aan mee en hier zijn op het laatste moment 2 scheidsrechters van de SAO aan toegevoegd. Daar hebben Michel Drenth en Jarno Boers namens de SAO zich vertegenwoordigd en de wedstrijden in goede banen geleid. Met een halve finale en finale wedstrijd voor ons als scheidsrechters. Michel heeft de finale op een correcte wijze geleid. We kunnen wederom trots zijn op ons scheidsrechterskorps die toch weer goed bezig is bij Toernooien in Twente.

4×4 toernooi Daarle 18-6-2016:
Tot slot is er nog het 4×4 toernooi in Daarle. Daar wordt op minder dan een kwart veld 4×4 gespeeld met een halve cirkel voor het doel waar niet in verdedigd mag worden. Dit toernooi zijn vele SAO scheidsrechters aangesteld. Nader te noemen; Dennis van Leusen, Harry Lemaire, Dinand Bolks, Frans van Lune, Jan van Os, Wim Arends, Wim Veldhuizen, Gerard Annink, Steven Vos en Jarno Boers. Dit Arsenaal aan scheidsrechters had na een korte instructie alle wedstrijden in goede handen. Waarbij een damesfinale werd geleid door Wim Veldhuizen en de herenfinale door “Team Kuipers” werd geleid.
“Team Kuipers” bestond op deze dag uit scheidsrechter Steven Vos, zijn assistenten Wim Arends en Frans van Lune. Er zijn sinds tijden niet zoveel doelpunten gevallen in de finale. Deze eindigde dan ook in 5-5 en moest beslist worden na een strafschoppenserie.
Wederom kunnen we spreken van een geslaagd toernooi met goede SAO-scheidsrechters die met hoge kwaliteit en veel plezier de wedstrijden leiden.
Kleine impressie van aantal topscheidsrechters;

4
Frans, Dinand en Wim

5
Team “Kuipers” te midden van beide teams na de finale

Voor deze wedstrijden wil ik namens de scheidsrechters ook mijn dank uitspreken naar de aanstellers. Dit zijn Jan van Os en Frans van Lune die het toch weer voor elkaar krijgen om ons als scheidsrechter te weten strikken voor deze mooie wedstrijden. Dit zijn maar een paar toernooien waar sao’ers actief zijn. Andere toernooien hebben ook geweldige scheidsrechters van de sao mogen leiden, deze mogen we natuurlijk niet vergeten. Heeft iemand daar een leuk stukje over met foto’s of andere anekdotes om te delen met de andere scheidsrechters stuur het in naar:
redactie@www.saoalmelo.nl

Facebook

Twitter