Home / Nieuws van de SAO / SAO’er Bart Looms in het zonnetje gezet door KNVB

SAO’er Bart Looms in het zonnetje gezet door KNVB

Bart Looms is vorige week door de KNVB in het zonnetje gezet. Samen met een aantal andere zaalvoetbalscheidsrechters werd hij voor in Zwolle onderscheiden. De titel “Scheidsrechter van Verdienste” kan Looms “bijschrijven”.

In de businesslounge van Sportcentrum Landstede, voorafgaand aan de bekerfinale in de categorie A tussen ESA en ZSW/ DPN 2, is vrijdag 3 juni jongstleden werd ieen grote groep scheidsrechters in het zonnetje gezet.

De KNVB kent al jaren een onderscheidingsregeling; een besluit waardoor op verschillende manieren erkenning wordt uitgesproken naar een persoon die zich voor de vereniging en de KNVB op de een of andere manier verdienstelijk gemaakt heeft.

Ook voor de ‘eigen’ KNVB-officials, die door de jaren heen een staat van dienst opbouwen, kan aanleiding bestaan om deze waardering uit te spreken. Daarom was er speciaal een avond georganiseerd waarbij meerdere zaalvoetbalofficials een onderscheiding mochten ontvangen.

Als een scheidsrechter al 30 jaar fluit, kan hij tot “Scheidsrechter van Verdienste” benoemd worden. Het bestuur van de SAO wil Bart van harte feliciteren met deze onderscheiding en hoopt dat hij nog lang de (zaal)voetbalsport een positieve bijdrage zal leveren!

 

Facebook

Twitter