Nieuws van de SAO

Vernieuwde website SAO Almelo

Met trots kunnen we mededelen dat de SAO Almelo een vernieuwde website heeft! De afgelopen periode waren er een aantal technische problemen met de website. Mogelijk is dit opgevallen; het was bijvoorbeeld niet mogelijk om de aanstellingen van de leden op de website te plaatsen. Heel simpel uitgelegd; de website was teveel verouderd en daardoor niet meer bruikbaar.

Technische problemen met oude website

In korte tijd moest er daarom geschakeld worden; want aan de achterkant van de website moesten grote aanpassingen worden gedaan. Oud SAO-lid Jasper Smit, die nog altijd ondersteund rondom de technische kant van de website, heeft hier de laatste week veel tijd ingestoken om de website te herbouwen. Technisch gezien hebben we dus ook een “nieuwe” website. Dit kun je onder andere terugzien in:

  • Manier van nieuwsberichten
  • Navigatie
  • Website op mobiel
  • Kleuren

Inhoud van de website

Qua inhoud is de website in de basis hetzelfde gebleven, maar proberen we dit moment direct aan te grijpen om een aantal wijzigingen door te voeren én verouderde pagina’s te updaten. Ook is het streven om regelmatig nieuwsupdates te plaatsen en tijdig de aanstellingen online te hebben staan.

Help ons om te verbeteren!

Zie jij nog fouten op de website, mis je informatie óf heb je leuke ideeën voor de website? Neem dan even contact op met Ronald Spoler!

Via deze weg willen we Jasper Smit in ieder geval heel erg bedanken voor de vele tijd en moeite die hij de laatste tijd in de SAO heeft gestoken; zodat onze website weer online is!

Back to top button