Nieuws van de SAO

UPDATE Coronamaatregelen: Kantine en kleedkamers gesloten

Beste leden,
 
Het zal jullie niet zijn ontgaan; we zijn nog niet van corona af. Afgelopen vrijdag was er weer een persconferentie; waarbij aangescherpte maatregelen zijn aangekondigd. Deze maatregelen treffen ook het voetbal én het verenigingsleven. 
 
Als bestuur hebben we daarom de volgende mededelingen over de komende periode. 
 
  • Trainingen zullen iedere dinsdag en donderdag gewoon doorgaan. Echter zal het clubgebouw gesloten zijn. Dit wil zeggen dat zowel de kleedkamers als ook de kantine gesloten zijn.
  • Het is dus niet mogelijk om je bij de SAO om te kleden. Daarom verzoeken wij iedereen om thuis al om te kleden; en na afloop ook thuis weer te douchen. 
  • Doordat de kantine gesloten is; zal ook de uitbetaling van de stille periode dit jaar niet fysiek doorgaan. Het bedrag zal worden overgemaakt op de rekening. Mochten hier specifieke vragen of wensen in zijn; neem dan even contact op met onze penningmeester Wim Arends (wgfarends@gmail.com).
Wij hopen dat deze maatregelen slechts een paar weken nodig zijn. Daarnaast weten we allemaal dat fit blijven ontzettend belangrijk is; zeker in deze tijden. Daarom willen we nogmaals benadrukken dat iedereen van harte welkom is om toch te komen trainen de komende tijd. Wel het verzoek om hierbij rekening te houden met elkaar; en elkaar de ruimte te geven. Daarnaast vanzelfsprekend het verzoek om bij corona-gerelateerde klachten niet te komen trainen.
 
Hopelijk zijn jullie via deze weg weer up to date over de komende weken van de SAO. Mochten hier updates of veranderingen in zijn; nemen wij contact op.
 
Met sportieve groet,
 
Het bestuur
Back to top button