Nieuws van de SAO

Clubavond met Alex Bos op 13 juni

Het was een paar weken geleden een teleurstelling dat betaald voetbal scheidsrechter Alex Bos helaas niet aanwezig kon zijn op onze clubavond. Desondanks wisten we er, met de aanwezige leden, een hele leuke avond van te maken onder leiding van Martin Kruimelaar. Een échte “SAO-pubquiz” is geboren; en zeker voor herhaling vatbaar!

Goed nieuws! Zoals eerder aangegeven was de clubavond met de betaald voetbal scheidsrechter geen afstel, maar slechts uitstel. Op dinsdag 13 juni zal Alex alsnog naar Almelo afreizen om een leuke clubavond te geven! Tijdens deze avond zullen we tevens het “seizoen afsluiten” met z’n allen! Voel je ook vrij om collega (club) scheidsrechters mee te nemen deze avond!

Alex is bezig met een sterke opmars de laatste jaren in het betaalde voetbal; waarbij hij inmiddels al bij diverse mooie eredivisiewedstrijden de leiding mocht hebben.  

Tijdens de avond bij de SAO zal Alex vertellen over zijn weg naar het betaalde voetbal en zijn ervaringen als scheidsrechter delen. Ook zal er worden ingegaan op de VAR én kunnen we leuke discussies met elkaar gaan voeren. 

Het belooft een mooie en inspirerende avond te worden voor alle scheidsrechters! Er zal deze avond gewoon training zijn; vanaf 20.30 uur zal de avond beginnen. Oók clubscheidsrechters zijn hierbij welkom! Dus voel je ook vrij om deze avond aan te kondigen bij collega (club) scheidsrechters in de regio!

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst deze avond!

Back to top button