Nieuws van de SAO

Aanstaande clubavonden SAO!

Zet onderstaande avonden vast in je agenda en zorg dat je er bij bent!

  • Dinsdag 4 april: Interactieve Spelregelavond met Hans van Bruggen

Deze avond zal er een leuke interactieve spelregelavond zijn bij de SAO, gegeven door KNVB-docent én assistent-scheidsrechter Hans van Bruggen. Hans zal zijn kennis tijdens deze avond delen. Het belooft op voorhand al een zeer leerzame en leuke avond te worden.

Natuurlijk zal er voorafgaand getraind worden! Dus combineer dit goed; en zorg dat je 4 april komt werken aan je fysieke gesteldheid én je spelregelkennis!

  • 13 april : KNVB op bezoek

Op dinsdag 13 april zal de KNVB aanwezig zijn bij de SAO. Doel van de avond is een soort “vragenuur”, waarbij leden de mogelijkheid hebben om vragen te stellen. De KNVB wil met dergelijke avonden de verbinding tussen scheidsrechters en de KNVB versterken.

Er is deze avond gewoon training; en de “knvb-avond” zal rond 20.30 aanvangen.

Onderstaande avonden hebben nog geen (definitieve) datum; hierover zullen wij nog communiceren!

  • Betaald voetbal scheidsrechter

Wij zijn als bestuur nog voornemens om dit seizoen nog een leuke clubavond te organiseren samen met een Betaald-voetbal scheidsrechter. Zodra hierover meer informatie bekend is, zullen wij dit delen!

  • Dartavond

Het bestuur wil dit seizoen nog proberen een darthoek te realiseren bij de SAO en ook een dartavond te organiseren. Mocht hier meer informatie over zijn; zullen we hierover communiceren. Indien er leden zijn die willen helpen met de organisatie; laat dit dan weten aan ons!

  • Laatste officiële training

Ook zullen we de precieze datum van de laatste officiële training nog met jullie delen, zodat we ook hier weer een gezellige en leuke avond van kunnen maken!

Back to top button