Home / Nieuws van de SAO / Laatste officiële training bij SAO

Laatste officiële training bij SAO

Hoewel de allerlaatste beslissingen in de nacompetitie nog moeten vallen, was afgelopen dinsdag (1 juni) de laatste officiële training van het seizoen 2015/2016 bij de SAO. Traditiegetrouw werd er deze avond nog goed getraind en werd de avond afgesloten door een lekkernij, dit jaar heerlijke gehaktballen in satésaus, met een lekker stokbroodje en satéstokje. De juiste ingrediënten voor een gezellige naborrel dus.

Daarnaast werd ook Wim Veldhuizen wederom in het zonnetje gezet als spelregelkenner van de SAO. Ondanks dat hij niet was opgewassen tegen de “externe deelnemers” was hij wel weer de beste deelnemer van de SAO!

Hoewel de opkomst niet heel groot was, was het wel een geslaagde avond, waarmee een geslaagd seizoen kan worden afgesloten. Op het gebied van trainingen was het bij de SAO wisselend, waarbij met name (mede veroorzaakt door vele wedstrijden die doordeweeks gefloten moeten worden) de jeugd niet in grote getalen aanwezig was. In de zomer kan er op dinsdagavond gewoon worden doorgetraind. Er zal dan geen officiële training zijn, maar je kunt er wel voor kiezen te gaan lopen in het bos, zelf te trainen of een potje te gaan voetballen.

Foto’s van dinsdagavond zijn hier te vinden.

 

Facebook

Twitter