Home / Nieuws van de SAO / “Historisch moment voor SAO…”

“Historisch moment voor SAO…”

Raymond Meilink omschreef het als een “historisch moment” in een groepsapp van een aantal SAO-leden. Drie SAO’ers waren afgelopen zaterdag (3 oktober) actief als scheidsrechter in de hoofdklasse B (Raymond Meilink, Gerbert Stegeman en Ronald Spoler) . Dit is een mooi voorbeeld van de ontwikkelingen die veel SAO’ers de laatste jaren doormaken. Daarnaast is het een zeer mooie vermelding dat Gerbert Stegeman als 4e official zijn debuut heeft gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. 

Meer SAO’ers in de hogere amateurgroepen

Een aantal jaar geleden waren er veel minder SAO’ers actief in de hogere klassen van het amateurvoetbal. Momenteel zijn er meerdere arbiters actief op hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse niveau. Ook op alle andere niveaus blijven onze leden zich fantastisch ontwikkelen, wat ontzettend goed is. Dit toont aan dat op alle niveaus SAO-leden zich blijven ontwikkelen.

Grote trainingsopkomsten tijdens trainingen

Deze positieve ontwikkeling is mede te danken aan de aanwas van jonge leden, die wekelijks elkaar op de trainingen naar een hoger niveau brengen. Zo zien wij recent zelfs avonden waar 20-25 personen aanwezig zijn op de training. Het bestuur hoopt dan ook dat deze positieve ontwikkeling zich blijft doorzetten en dat de grote trainingsopkomst zich blijft doorzetten. Samen kunnen we elkaar beter maken!

Vereniging voor alle (assistent)scheidsrechters! 

Natuurlijk wil de SAO wel benadrukken dat het een vereniging is voor alle (assistent) scheidsrechters, ongeacht het niveau! Het belangrijkste is en blijft dat iedereen heel veel plezier blijft houden in deze mooie hobby en zichzelf blijft ontwikkelen. Wij willen iedereen dan ook vragen; ken jij nog mensen in de omgeving Almelo die actief zijn als scheidsrechter of assistent-scheidsrechter; maar nog niet actief zijn bij onze vereniging? Spoor die persoon dan aan om een keer te komen meetrainen. De SAO is er ook voor clubscheidsrechters; ook zij kunnen zich door mee te trainen bij de SAO verder ontwikkelen!

Iedere dinsdag en donderdag zijn er trainingen bij de SAO! Helaas is het clubgebouw (incl. kleedkamers) gesloten; desondanks kan er wel gewoon worden getraind.

Facebook

Twitter