Home / Nieuws van de SAO / Dé winnaars van de SAO-spelregelquiz 2017/2018 …

Dé winnaars van de SAO-spelregelquiz 2017/2018 …

Na zes spannende spelregelrondes is het eindklassement bekend! Dit seizoen heeft de SAO-spelregelquiz niet één maar twee winnaars. Wim Veldhuizen én Jan Holtvluwer delen de 1e plaats en mogen zich daarmee SAO-spelregelkenner noemen! Van harte gefeliciteerd.

Er zijn de afgelopen jaren (en ook dit seizoen) ook veel spelregeltoppers van buiten de SAO die maandelijks mee doen. Desondanks zijn het toch twee SAO-leden die er met de titel vandoor gaan. In de laatste ronde (waar maar liefst 11 punten te behalen viel), werden goede scores behaald. Wel zorgde de laatste ronde nog voor wat verschuivingen in het klassement, maar de twee koplopers gaven beiden geen krimp.

In Ronde 6 scoorden maar liefst 5 mensen de maximale score (11 punten) en waren er 4 die slechts één foutje maakten.

De top van het eindklassement ziet er als volgt uit. Zie je jezelf er niet tussen staan, maar wel benieuwd naar je score? Stuur dan even een berichtje naar spelregelquiz@www.saoalmelo.nl

# Naam Punten
1. Wim Veldhuizen

Jan Holtvluwer

38
3 Colin Prooi 37
4 Co Cardol 36
5 Marcel Besselink

John Schumer

35
7 Ton Kortenhorst 34
8 Gerard Bink

Ramon Heveling

31
10 Rodney Huijbrechtste

Bennie ten Dam

Frits te Nijenhuis

Maarten Spoon

Raymond Meilink

29
15 Gerrit Huistede 28

 

De SAO wil alle deelnemers bedanken voor de deelname dit seizoen. Het streven is om ook in het seizoen 2018/2019 weer een spelregelquiz aan te kunnen bieden!

Facebook

Twitter